sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Shoppailuja!

Ostoslistalla on ollut jo pitkään Tiuhtille vaikka mitä, ja eilen saatiin vihdoin ja viimein napattua Tiuhti takakonttiin ja lähdettyä kiertämään Lahden eläinkauppoja. Lista oli siis kilometrin pitkä, ja löydettiin kuin löydettiinkin ihan kaikki! Onneksi eläinkauppoja oli useampi, niin ei kirpaissut kerralla, sillä rahaa paloi enemmän kuin uskallan ajatellakaan... No, kerrankos sitä! Teen nyt tällaisen muotiblogimaisen shoppailujen esittelyn, sillä ollaanhan me Tiuhtin kanssa molemmat aika innoissaan näistä ostoksista. Tai mä ainakin.

 Sadetakki. Sadelenkkien jälkeiseltä vartin föönaamiselta säästyäksemme päätettiin hankkia sadetakki. Tiuhtin ilmeestä näkee, kuinka reppana se on tuo päällä, mutta eiköhän se totu. En oikeastaan malttaisi odottaa, että tulisi seuraavat sadekelit ja päästäisiin kokeilemaan sadetakkia käytännössä, haha!


Valjaat. Ajattelin myös, että nyt Tiuhti on tarpeeksi iso, että voin ostaa sille aikuiskokoiset valjaat. Ensisijaisesti nuo Rukan valjaat ovat tietenkin söpön väriset, mutta myös turvavyönätoimimisominaisuus oli iso plussa!

Treenihihna. Kyllä, mielestäni Tiuhti tarvitsee treenihihnan. :D Kaikkeen sitä voi rahaansa käyttää! Mutta nahkahihna on niin pitkä, ettei se oikein toimi rallyssa, jossa alokasluokassa pitää liikkeet tehdä hihnan kanssa, ja tuossa on miljoona eri säätömahdolisuutta molemmissa päissä olevien lukkojen ansiosta. Ja se on kevyt ja siinä on söpöjä kuvioita.

Peti. Ok, no tämä oli heräteostos. Tiuhti on vähän kasvanut yli Lanzarotelta hankkimaamme siniseen pilkkupetiin, joten ajattelin, että on jo korkea aika hankkia uusi, ja tämä oli kivan neutraalin värinen (ja alennuksessa).

Mikrokuitutassupyyhe. Tästä ollaan haaveiltu pitkään! (Ehkä haaveilla on vähän turhan voimakas verbi tassupyyhkeestä puhuttaessa, mutta ymmärtänette pointin.) Nyt konkurssi oli jo niin suuri valmiiksi, etteivät nämä Rukan pyyhkeet tuntuneet siinä enää missään.

Treenitasku. Vihdoin ja viimein, sillä olen käyttänyt koko kevään äidin treenitaskua, ja äiti ei tosiaankaan ole ollut kauhean innoissaan, sillä asutaan eri osotteissa... Ompelin tähän jo valmiiksi omistamani bordercolliemerkin, ja nyt yritän metsästää myös ainakin shelttimerkin! Vinkkejä, mistä sellaisen voisi löytää?

Ikkunarotutarra. Tämä oli ehkä turhuuden multihuipentuma, mutta saatiin perjantaina vanhempieni Toyota ihan ikiomaksi, joten pitäähän siitä vähän yrittää tuunata oman näköinen. (; Äidin mukaan nämä olivat 90-luvulla suurta muotia, ja koska autommekin on vuosimallia -91, tämähän sopii kuin nenä päähän... 

Turvavyökappale valjaisiin. Näin valjaista tehdään turvavyöt!

Broilerin sydämiä. Tätä pötkylää en nähnyt tarpeelliseksi kuvata, mutta pitäisi tässä mahdollisimman pian keitellä/paistella Tiuhtille superherkkuja! Yllätyin, kun iso pötkö maksoi alle kaksi euroa, sillä luulin, että ne ovat todella tyyriitä.


Shoppailun lomassa käytiin Lahden koirakahvilassa, jossa Tiuhti sai oman pikkuisen pinkin donitsin, josta neitimäisesti nuoli ensin kuorrutteen pois ja sitten vasta rouskutti lopun rinkilän. Koirakahvila on kyllä hauska konsepti! Tiuhti pääsi myös elämänsä ensimmäistä kertaa terassille, kun käytiin (tai siis äiti kävi, koska mä ajoin) Möysän Esson katolla lomanalottajaissiiderillä (tai siis äidin loman, mullei oo sellasta). Tämän jälkeen tehtiin vielä tunnin metsälenkki, niin oli aika väsynyt tyty eilen illalla!

5 kommenttia:

 1. Hyviä ostoksia ootte tehny. :) Tuo treenitasku ja nuo Rukkan kuratassupyyhkeet on kyllä ihan parhaat. Valjaat ja sadetakki tulee kyllä meillekin joskus hankintaan, kunhan tuo yksi karvajalka lakkaa kasvamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä vallan tarpeellisia molemmat. Mäkin mietin, että kuinkahan paljon neiti vielä kasvaa, mutta päätin ettei enempää kuin valjaiden ja takin säädöt antaa myöten. : D

   Poista
 2. Minkäs kokoinen tuo Tiuhdin sadetakki on? :) Lunalle hommattiin viime syksynä ihan samalainen kokoa 33, mutta se on nyt jo auttamattomasti liian pieni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on myös kokoa 33, ja näin jälkikäteen oon myös aika varma, että se jää tämän kesän jälkeen ihan liian pieneksi. Hankalia nää kokojutut!

   Poista
  2. Niin tosiaan on! Lunakaan ei tossa takin pieneksi jäädessä juurikaan enää korkeutta kasvanut vaan enemmän tuli just pelkkää pituutta. Nyt on taas kroppa muuttunut, kun parin viime kuun aikana on vihdoin tullut edes hiukan lihaa luiden ympärille...

   Poista