sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kaunis pörröpää

Käytiin viime viikolla pitkästä aikaa taas käymässä Niinalla! Halusin kuulla, näyttääkö Tiuhti vieläkin sopivalta ja oikeaan suuntaan kasvavalta, ja olihan se myös ihanaa nähdä laumallinen aikuisia shelttejä. Tiuhtilla on kuulemma asiat oikein hyvällä mallilla, jee! Se on hyvän kokoinen, sopivasti syönyt, raajat näyttävät suorilta ja korvat vaikuttavat yhä kiltisti taittuvilta. Myös pään muoto ja luusto ovat hyvännäköisiä. Kiva! Pitäisikin nyt metsästää joku sopiva mätsäri, jossa voitaisiin käydä kokeilemassa, tulisiko oikeasta näyttelystä jossakin vaiheessa mitään. Ja ovathan koiratapahtumat nyt aina muutenkin kivoja.

Niina otti Tiuhtista kuvia pöydällä, ja etukäteen mua vähän jännitti, kuinkahan pieni seisoo nätisti, kun ympärillä hääräsi mahdottoman kiinnostavia isoja koiria. Mutta vielä mitä, siinähän Tiuhti nökötti oikein kiltisti! 

Oli mukavaa kuulla, että Tiuhti näyttää ulkoisesti hyvältä, mutta mulle tietenkin kaikkein tärkeintä on se, kuinka loistava tyyppi pennusta on kuoriutunut. Reipas olematta kuitenkaan tolkuttoman hösö, kaikin puolin Villeä ja mua ja muitakin ihmisiä rakastava, veikeä muttei tuhoavainen ja aina vaan niin ihana, että ollaan päivä päivältä onnellisempia siitä, että saatiin juuri Tiuhti. Ei kyllä parempaa koiraa olisi edes osannut toivoa. <3

2 kommenttia:

  1. Mieletön muutos 16 viikon kuvaan! Miten ne kasvaakin niin nopeesti? Mahtava rokkitukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, kohtahan se on jo iso koira! Ja rokkitukka on kyllä kuvaava termi. : D

      Poista