lauantai 8. maaliskuuta 2014

Neljä kuukautta!

Olen ehkä sanonut tämän pariinkin (köh) otteeseen blogin puolella, ja oikeassa elämässä vähintään viidesti päivässä, mutta ei ole todellista, kuinka iso koira tuosta pennusta on yhtäkkiä kuoriutunut! Vauva täyttää tänään jo neljä kokonaista kuukautta, ja tuntuu, että se on sinä aikana kasvanut sekä henkisesti että fyysisesti aivan valtavasti.

Synttärilenkillä


Pää näyttää aivan sheltin päältä pitkine kuonoineen ja rakastavine ilmeineen, koivet ovat venähtäneet ainakin kilometrin ja turkkikaan ei ole pelkkää pentupörröä. Pienen koiran päähän on iskostunut jo hirvittävä määrä tietoa, ja välillä tuntuu, että Tiuhti oppii pelkän ajatuksen voimalla. Toisaalta sisäsiisteyttä vaukku ei ole vielä ihan pysyvästi hiffannut, sillä välissä sujuu parikin viikkoa kuin sisäsiistillä koiralla konsanaan, ja aivan yllättäen puolen tunnin ulkoilun jälkeen hädät tulevat sisälle. Kyllä se vielä oppii, toivottavasti! Oikeastaan vaikeimmalta tuntuu hillitä oma halu opettaa sille kaikenlaisia temppuja nythetisamantien, sillä hitaasti ja varmasti parempi tulee kuin hirvittävällä määrällä treenaamista pienenä pentuna - en todellakaan tahdo kyllästyttää Tiuhtia.

Koko lauma ♥

Missä vaiheessa noista koivista on venähtänyt tuollaiset?!

Tänään lähdetään takaisin Tampereelle kotiin, ja on kyllä ollut todella kiva talviloma. Taidankin kertoa ihan erikseen siitä, miten loma Pyryn ja Papun seurassa on sujunut. :) Tuitui ja apua, meidän iso tyttöhän on kohta puolivuotias!

Onnittelurutistus neljäkuukautiselle vauvalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti