sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesä ja agilitya (= kesäagilitya)

Siellä on kesä! Kävin tänään lenkillä sortseissa ja topissa, ja illan agilitytreeneissäkin oli liian kuuma kollarit jalassa. (Huomatkaa tässä sijaitseva hieno aasinsilta agilityyn.) Tämänpäiväiset treenit sujuivat ihan mukavasti, mutta eivät ehkä niin mukavasti kuin kahdet ensimmäiset. Viime kerralla harjoiteltiin taas takaakiertoja ja sylkkäreitä, ja selvästi meidän pahvilaatikkoharjoitukset olivat tuottaneet tulosta, sillä Tiuhti tajusi molemmat jokseenkin hyvin! Kokeiltiin myös ensimmäistä kertaa kontakteja, ja ihan kivasti ipana tajusi muutaman kerran jälkeen sen asennon, jossa pitäisi olla. Tätä ei olla treenattu kotona yhtään, jaiks, onneksi tänään ei ollut treeneissä kontakteja.

"Ai poseeratako pitäis tässä kentän reunalla? Haha ha."

Tänään meitä oli vain kaksi, ja kontaktiesteet oli tosiaan kannettu jo pois, joten tehtiin eteenmenemistä hypyn ja putken kautta namialustalle. Tiuhtin mielestä putki on vähän pelottava, etenkin jos ryhmän ohjaaja on toisessa päässä valmiina palkkaamaan, mutta hyvin rohkaistui menemään kun sekä ohjasin että palkkasin itse. Takaakierrot ja sylkkärit sujuivat ihan hyvin, ja tosiaan se eteenmeneminenkin jos ohjasin koko matkan itse. Sellaisen ikävyyden Tiuhti keksi tällä kertaa, että kas, oon vapaana eli voin karata moikkailemaan tota toista pentua... Meinasi vähän kiristää hermoja, mutta onneksi lopputreeneissä taas meidän välinen kontakti pysyi, eikä Tiuhti yrittänyt karkailla.

Otettiin treeni-selfie, vaikkei se Tiuhtia näköjään hirveästi kiinnostanut.
Agilityn lisäksi tehtiin tänään kunnon kesäasioita eli grillattiin ekaa kertaa parvekkeella (Tiuhtin mielestä tosi jännää puuhaa) ja käytiin syömässä kesän ensimmäiset irtojätskit. Tiuhti sai osallistua jätskiin järsimällä vohvelin lopun, ja kovin onneliseksi se tuon pirpanan tekikin. :) Tuitui. Tiuhti on kyllä ihan auringonpalvoja, se parkkeeraa aina sängyllä sille ainoalle viirulle, johon aurinko paistaa, ja läähättää tyytyväisen näköisenä. Pikku kesäkoira!

Taas selfie. :D Kolme elementtiä yhteen kuvaan: naama, koira ja jätski. Ei ollut helppo suoritus.
Tykkäilkää tekin kesästä ja treenailkaa agilitya! Tiuhti toivottaa teille kaikille kivoja unia:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti