perjantai 28. helmikuuta 2014

16-viikkoismitat

28 cm
3,5 kg


Tänään meidän pieni muru on jo 16 viikkoa vanha ja asunut meidän kanssa yhtä kauan kuin synnyinkodissaan! 16 viikon mitat ovat jokseenkin merkittävät, ja siltähän meidän pikkuneiti nyt vaikuttaisi, että miniksi jää. :) On se aivan ihana ikkupikkuriikkinen vipeltäjä. Maanantaina käytiin treffeillä muutamien muiden sheltinpentujen kanssa (oli huippukivaa, uudestaan taas pian!), ja kokoerot suunnilleen samanikäisillä vauvoilla olivat aika suuria. Keskiviikkona rokotuksissa taas eläinlääkäri sanoi, että rupeaahan tämä vähän pullukka olemaan, jes! Kasvattajan antama tavoite on siis saavutettu, eli pentuna pikkuisen pallero niin kasvaa isoksi ja terveeksi.

Tuo Tiuhtin häntä on niin veikeän näköinen, kun se on ihan musta. Ja kaulus näyttää tältä puolelta ihan kokonaiselta, mutta kuten joistakin toisista kuvista voi nähdä, se ei jatku toiselle puolelle. Toispuoleiskauluksinen otus, söpöä. Korvista en voi myöskään kuin olla todella onnellinen, sillä ne eivät ole vieläkään osoittaneet mitään merkkejä pystyyn nousemisesta. Muille sheltin ulkonäköpiirteille mulla ei vielä olekaan kehittynyt silmää! Joku täti bussissa kehui Tiuhtin otsapengertä, tiedä sitten, kuinka asiantuntija hän oli.

Meillä on nyt talvilomaviikko, joten tultiin Nastolaan lomailemaan. Tiuhti on ihan onnessaan taas isoista kavereista, jotka eivät vieläkään ole ihan niin innoissaan Tiuhtista. Meininki on silti paljon rennompi ensimmäisiin vierailuihin verrattuna, sillä tällä hetkellä kaikki tyypit nukkuvat! Samalla lattialla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti