lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kesäryhmät, vau!

Eilen sähköpostiin oli tipahtanut VAU:n kesäryhmäjako. Hain Tiuhtin kanssa rally-toko- ja agilityryhmiin, ja ainoa toiveeni oli oikeastaan vain päästä tekemään kesällä jotain. Mutta mitä vielä! Saatiin molemmista lajeista ryhmäpaikka! Olin koko eilisen päivän ihan onnessani, sillä koko kesän meillä on luvassa rallya perjantaina ja agilitya sunnuntaina. Tietenkään agia ei voi vielä varsinaisesti treenata noin pikkuisen kanssa, mutta päästään ainakin jollain tavalla lajin makuun, ja toivottavasti jonain päivänä harrastamaan kunnolla myös Tampereella. Rallyssa taas tavoitteena on oppia kaikenlaisia perusjuttuja perusteellisesti. Toivottavasti kenttä kuivuu pian, ja päästään jo aloittamaan!

Tiuhti osallistui ryhmäjakojen tutkimiseen sähköpostista nukkumalla sylissä. Ei taida pieni tietää, mitä ne kirjaimet näytöllä lupailivat!

Vähän kyllä harmittaa, että Tampere on niin kaukana Nastolasta, ettei kesän jälkeen sitten enää voida treenata täällä, vaan pitää yrittää metsästää jotain paikkaa Tampereelta. Mutta pitää nyt tosiaan vain olla iloinen siitä, että Tiuhtille tulee varmasti todella kiva kesä, kun luvassa on pitkiä metsälenkkejä ja kahdet treenit viikossa. Ei koiraihmisten vain kuuluisi asua kaupungissa, haha. Tosin tuo meidän citykoira, joka ei hätkähdä minkäänlaisista ihmis-, polkupyörä-, auto-, bussi- ja katujyräpaljoutta Tampereella, yritti eilen täällä Nastolassa haukkua kauempana pyöräilevälle pikkutytölle?! Näköjään paikka tekee kaltaisekseen, ja pikkupaikkakunnalla citykoirankin pitää ilmoittaa, jos jotakin liikettä näkyy. Onneksi semihaukkuminen jäi semihaukkumisen asteelle ja Tiuhti tajusi hävetä. (;

Joka tapauksessa pahoittelen tätä hehkutusta, mutta suokaa meille pieni onnellisuushetki siitä, ettei jääty kesäksi kokonaan vaille koiraharrastuksia!

PS. Huomasittehan otsikon hulvattoman VAU-viittauksen? Sen koirakerhon nimestä saa kyllä vaikka minkälaisia hauskoja vitsejä väännettyä, enkä voinut itsekään vastustaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti