lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pikku shoppailureissu

Tiuhti syö tällä hetkellä Golden Eaglea, jota saa Tampereelta mun tietääkseni ainoastaan Wuf.feista. (Mitenköhän se taivutettaisiin oikeaoppisesti? Wuf.fi:eistaWuf.fi-kaupoista ehkä olisi turvallisin. No joo.) Otin Tiuhtin tietenkin eläinkauppareissulle Lielahteen mukaan, sillä voiko koiranpentu matkustaa liikaa bussilla? Ehkä voi, mutta ei me nyt siinä pisteessä kuitenkaan olla. Kuten arvata saattaa, eihän me kaupasta pelkän koiranruokasäkin kanssa lähdetty, vaan mukaan tarttui myös naksutin (tätäkin pitäisi ruveta treenailemaan aktiivisesti!), violetteja kakkapusseja (kuinkahan kauan jaksan olla onnessani erivärisistä pusseista? :D) ja uusi supersöpö nimilaatta Tiuhtin pantaan.

Yritin kuvata Tiuhtia uuden nimilaatan kanssa, mutta laatta oli tietenkin jokaisessa kuvassa väärinpäin... Se on sellainen punainen, jossa on tassun kuva, voitte kuvitella itse. (: Toisella puolella lukee Tiuhti ja mun puhelinnumero.


Samalla reissulla keksin loistavan tavan käyttää tylsät bussinodotushetket: treenaaminen! (Kukaan muu ei ole varmaan koskaan ennen keksinyt tätä...) Häiriötreeneiksikin niitä kai voisi kutsua, ja ihanasti pieni malttoi keskittyä ihmisten ja autojen huristellessa ohi.

Bussipysäkkihetki
Tänään on luvassa polskuttelua - palaillaan sen tiimoilta sitten!

2 kommenttia:

  1. Me Pörrin kanssa myös aina treenaillaan bussipysäkillä. Tosi kiva muuten, että teilläkin blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä fiksu tapa kuluttaa odotteluhetket. Kivaa, että teilläkin on ja että löytäydyit tänne! (:

      Poista