maanantai 21. huhtikuuta 2014

Tiuhtin pääsiäisloma

Pääsiäislomallaan Tiuhti on...

... ulkoillut paaaaljon isojen kamujensa kanssa. Sitä odotellessa, että tällaisia ryhmäkuvia olisi mahdollista ottaa hermojaan menettämättä niin, että kaikki otukset olisivat vapaina. Ehkä se kannattaisikin tehdä lenkin loppu- eikä alkuvaiheessa!

... ollut mallina siskoni työpöydän nurkan "kotistudiossa". Timpula poseerasi oikein nätisti, vaikka tietenkin nakilla saattoi olla osuutta asiaan. (; On kyllä kätevää, kun on noin pikkuruinen koira! Ja kun on valokuvaajasisko, jolle aion tunkea Tiuhtin myös puolivuotis-, yksivuotis- ja joulukorttikuviin.

... tallonut hieman luvattomasti vanhempieni kukkapenkkiä. Talvella ei tietenkään haitannut, että reitti kulki kukkapenkin läpi, mutta nyt se alkaa pikkuhiljaa haitata. Onneksi äiti oli vain tyytyväinen, kun sai kukista ja Tiuhtista yhteiskuvia!

... sisäistänyt paremmin kuin hyvin, että olen kävelevä namiautomaatti, mikä on tietenkin ehdotonta metsälenkeillä. Myös Papu ja Pyry ovat huomanneet tämän, eli etenkin Papu kulkee mun kintereillä kaikki lenkit.

... pussaillut parasta kaveriaan. Välillä kyllä taitaa olla niin, että pusujen sijaan Tiuhti roikkuu Pyryn karvoissa kiinni, mutta Pyry on ihanan kärsivällinen! Parivaljakko on ihan mielettömän suloinen.

... osallistunut isäni rakennustyömaalla saunan rakentamiseen. Ei vaan, mutta iloa on riittänyt, kun pihalla saa viettää niin paljon aikaa!

... ollut muuten vaan hirvittävän söpö ja onnellinen ja riehakas. <3

Huomenna lähden kolmen yön reissulle Prahaan, ja en tajua, miten pystyn olemaan ensi perjantaihin asti ilman Tiuhtia. No hyvin se pärjää Villen kanssa, mutta ikävä on kova (sekä Villeä että Tiuhtia tietty)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti