keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ekaa kertaa eläinlääkärissä


Tänään käytiin Tiuhtin kanssa ensimmäistä kertaa eläinlääkärissä ottamassa 12-viikkoisrokotukset. Tiuhti oli taas niin reipas, että ei tuosta pienestä voi olla muuta kuin ylpeä. Eläinlääkärin aulassa se odotteli kaikkia nurkkia tutkiskellen, ja eläinlääkäri oli sen mielestä vähintään yhtä ihana kuin kuka tahansa muu ihminen. Pöydälläkin Tiuhti seisoi nätisti ja antoi lääkärin kuunnella keuhkot ja sydämen aivan rauhallisesti. Rokotuspiikkiä Tiuhti ei edes huomannut, kun keskittyi eläinlääkärin antamiin nameihin. Eläinlääkärikin sanoi, että eipä ole kyllä yhtään arka shetlanninlammaskoira! Saahan sitä nyt vauvastaan olla ylpeä? (:



Eläinlääkärikäynti osui sikälikin hyvään saumaan, että Tiuhti on aivastellut/niiskuttanut/tuhissut muutaman päivän aikana paljon. Eläinlääkäri varmisti epäilyksemme nenäpunkista todennäköisesti oikeaksi ja antoi Tiuhtille nenäpunkkilääkkeen, jonka pitäisi tehota muutaman päivän päästä ja joka annetaan kuukauden päästä uudelleen. Toinen on ollut ihan reppana tuhistessaan (vaikkei se menoa ole haitannut), joten toivottavasti tuo nyt auttaa ja päästään pian taas pentupiireihin ja vauvakursseille mukaan.


Hyödynnettiin Lielahdessa vierailu myös hakemalla Wuf.fista lisää ruokaa. Silmien rähmimisen takia kasvattaja suositteli vaihtamaan ruokaa Royaln Caninista Golden Eagleen, ja kun ollaan pikku hiljaa vaihdettu ruokaa siihen, silmien rähmiminen on loppunut. Haettiin siis tuota ruokaa, jota ei ilmeisesti ainakaan Mustissa ja Mirrissä myydä, ja muutenkin (ymmärtääkseni tamperelainen) eläinkauppaketju on hirmu kiva. Hillitsin itseni (Ville ehkä vähän auttoi...) enkä shoppaillut mitään ihanaa, vaikka esimerkiksi matkakuppi olisi hirvittävästi halunnut lähteä mukaan.



Kaikin puolin reissu oli oikein onnistunut, ja nyt meillä on kotona tosi väsynyt pentu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti