perjantai 10. tammikuuta 2014

9-viikkoismitat

n. 23 cm
1987 g


Tänään meidän ikkupikku-Tiuhti on jo yhdeksän viikkoa vanha! Tai no, kai tässä vaiheessa olisi vielä oikeus sanoa vasta yhdeksän viikkoa vanha, sillä onhan se vielä ihan meidän vauva. Kuitenkin on hurja ajatus, että meidän pieni kasvaa koko ajan täysikokoista shelttiä kohti!

Joka tapauksessa tänään siis otettiin (tai ehkä tarkemmin sanettuna yritettiin ottaa) ensimmäistä kertaa Tiuhtista mitat ja seisotuskuvat. Etenkin seisotuskuvan ottaminen osoittautui hankalammaksi, kuin äkkiseltään luulisi, mutta kyllä Tiuhti lopulta parin sekunnin ajan seisoi namia tuijottaen. Ville otti säkämitan mittanauhalla, joten se on ennen kaikkea vain suuntaa-antava, mutta punnitsemisen tein joululahjaksi saamallani keittiövaa'alla, ja se olikin kätevä vempele koiranpennun punnitsemiseen! Viisikiloiseksi mötikäksi asti saan siis Tiuhtin painon gramman tarkkuudella, jipii. (Kiitos äiti lahjasta, vaikket sitä varmaan tähän käyttötarkoitukseen meinannutkaan.)

Tekisi hirvittävästi mieli hankkia pöytä, mutta ehkä pitäisi näin alkuun keksiä vaikka sohvapöydälle joku liukumaton alusta. Itse asiassa ollaan sanomalehden päällä kokeiltukin juuri tuolla sohvapöydällä seisomista, ja ihan hyvinhän se sujui, mutta sanomalehti ei välttämättä olisi kovin esteettinen alusta seisotusvalokuvalle. (Ei sillä että rakastaisin tuota muovimattoakaan...)

2 kommenttia:

  1. Hih, voi kun se on pieni! Bamsu oli kahdeksanviikkoisena samankokoinen n__n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Se on meidän mini. <3 (Vaikka mediksi saisi kyllä mun puolesta kasvaa...)

      Poista