tiistai 14. tammikuuta 2014

Lauantaiostoksia
Ostokset! Ja Tiuhti puoliksi uudessa kevythäkissään.

Oon aina suhtautunut hyvin vihamielisesti flexiin, mutta koska asutaan keskustassa ja kaikki pissareissut pitää tulevaisuudessa tehdä johonkin lähipuistoon, ajateltiin, että tällaisissa tilanteissa flexi voisi olla Tiuhtille mukava ratkaisu. Ei todellakaan ikinä milloinkaan käytettäisi kyseistä kapistusta lenkkeillessä, sillä niin hengenvaarallisia tilanteita niiden näkee aiheuttavan, mutta pissatushihnana varmasti oikein oiva! Kunhan nyt tavallisessa hihnassa kulkemisesta tulisi ensin luontevaa. (;

Uusi Rukan kaulapanta oli lähinnä Villen ja mun elämää helpottava ratkaisu, sillä soljellinen nahkapanta, joka meillä ennen sitä oli, ei ollut helpoimmasta päästä laittaa nopeasti päähän. Myös heijastimet olivat kriteerinä uutta pantaa valkatessa. En kuitenkaan halunnut puolikuristavaa pantaa vielä, ettei hihnassa vielä tottumattomasti kulkeva Tiuhti vain pyristelisi itseään irti siitä. Ja hei, onhan se nyt herkullisen värinen! Kuten ehkä huomaatte, päädyin kirkkaanpunaisiin välineisiin pupun kanssa, ja Ville oli ainoa syy sille, että se ajoi pinkistä ohi. Kuulemma ei olisi miehekästä kulkea pinkkiin verhotun koiranpennun kanssa, pöh.

Kevythäkki näyttää kuvassa jotenkin tosi pieneltä suhteessa Tiuhtin kokoon, mutta kyllä sen aikuisellekin sheltille pitäisi riittää! Tarkoitus on siis matkustaa pidempiä bussimatkoja turvallisesti omassa paikassa, jonka Tiuhti onkin jo hyväksynyt suurella rakkaudella. Ainoa hankaluus sille on ollut ymmärtää, ettei häkki ole ihana iso purulelu, vaan paikka hengailuun.

Sellaisia ostoksia siis! Onpa ihanaa ostaa Tiuhtille kaikkea hyödyllistä tai vähän vähemmän hyödyllistä, hihii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti