sunnuntai 12. tammikuuta 2014

"Isovanhempia" kylässä

Eilen oli varsinainen "isovanhempien" vierailupäivä, sillä sekä Villen isä että koko mun perhe kävi katsomassa Tiuhtia. Villen isän vierailun ajan Tiuhti nukkui tyypillisesti liki kokonaan, mutta äiti, isi ja Annika oli sen verran pidempään kylässä, että Tiuhti ehti esitellä myös villiä puolta itsestään! Se suhtautuu kyllä niin kivasti vierailijoihin, joita eilisenkin lisäksi on meillä rampannut oikeastaan päivittäin. On ihanaa olla niin ylpeä omasta vauvasta! Tiuhti ymmärtää olla hyvin vieraskorea, eikä ollenkaan pureksi vieraita (toki aika hyvä juttu) tai järjestä pissakakkashow'ta kyläilijöiden aikana. Ainakaan vielä.

Meiän pikku vauva Villen isin sylissä.

Ja mun isin ja äitin ihasteltavana.

Tää on se, millasena meidän vieraat Tiuhtin lähes poikkeuksetta ensimmäisenä tapaa.

Hyödynnettiin kyläilijöitä eilen myös siinä suhteessa, että kokeiltiin Tiuhtin kanssa autoilua. Meillä ei opiskelijoina ole autoa Tampereella, joten kaikki tilaisuudet tutustua tuohon jännittävään kapistukseen pitää käyttää hyödyksi. Tosin eipä Tiuhtilla mitään ongelmaa ollut autoilun kanssa, sillä se makoili täysin rauhallisena mun sylissä takapenkillä ja katseli ikkunasta maisemia. Eikä sille tullut edes huono olo, kuten kasvattajaltahakureissulta, ei edes vaikka ajettiin melko muhkuraisen Hämeenkadun läpi! Meinattiin Villen kanssa pakahtua, kun oltiin niin ylpeitä pupusta. Automatkan kohteena meillä oli Musti ja Mirri, johon meillä oli melko pitkä ostoslista. Esittelen ostokset erikseen, mutta eläinkaupassakaan ei ollut mitään ongelmaa hengailla! Siellä Tiuhti mennä viipotti häntä pystyssä hurmaamassa kaikki shoppailijat, ja voi kuinka hyvältä luuhylly haisikaan.

"Pysy paikallas hetki niin otan susta kuvan!"

Isille pusu rappukäytävässä.

Annika-tädin sylissä eläinkaupassa. (Annika, tykkäätkö kun kutsun sua tädiks? :D)
Ruoka ei pienelle vieläkään maistu erinomaisen hyvin, mutta yritän olla huolestumatta, sillä kyllä se kuitenkin syö. Eilen jokaisesta ruoasta jäi enemmän tai vähemmän, mutta tänään aamuruoka meni yhdessä hujauksessa - ehkä se on vain joka toinen päivä nälkäinen? Toivottavasti myös päiväruoka maistuu tänään. Kohta lähdetään Sorsapuistoon ulkoilemaan, kunhan Tiuhti hieman heräilee, joten hauskaa sunnuntaipäivää muillekin!

Äitin syliin on hyvä nukahtaa rankan reissun päätteeksi. <3

2 kommenttia:

  1. Meilläkin oli Bamsu alussa tosi nirso ja vaan nyrpisti ruualle nokkaansa. Nyt se sitten on vanhemmiten tullut super-ahneeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottavaa kuulla, vähän stressaavaa on toi nirppailu nimittäin! (:

      Poista